Информация за доставка

Цената за доставка се определя според предпочитанията на клиента за доставка до офис на куриерска фирма ЕКОНТ или до личен адрес:

1. Цена до офис на Еконт: 6.05 лв + 1.2% от сумата на наложения платеж.
➜ Ако наложеният платеж (сумата на поръчаните продукти) е 100 лв, то крайната цена за доставка + таксата за наложен платеж ще бъде 7.50 лв.

2. Цена до личен адрес в населено място с наличен офис: 7.62 лв + 2,4% от сумата на наложения платеж.
➜ Ако наложеният платеж (сумата на поръчаните продукти) е 100 лв, то крайната цена за доставка + наложен платеж ще бъде 10.52 лв.

➜ Ако доставката до адрес ще се осъществява в събота, то тогава се добавя и услуга “Приоритетни доставки”, което добавя още 2.69 лв към общата сума.

3. Цена до личен адрес в населено място без наличен офис: 9.44 лв + 2.4% от сумата на наложения платеж.
➜ Ако наложеният платеж (сумата на поръчаните продукти) е 100 лв, то крайната цена за доставка + наложен платеж ще бъде 12.34лв.

4. Приоритетни доставки: +2.69 лв + цена за доставка + наложен платеж. Всеки клиент има право да избере конкретен час за доставка от куриер.
➜ Ако наложеният платеж (сумата на поръчаните продукти) е 100 лв, то крайната цена за доставка + наложен платеж + услуга за приоритет ще се изчисли по горе посочените параметри.

Допълнително платени услуги:
Всяка пратка се застрахова на съответната си себестойност. Това дава възможност когато клиент получи пратката и тя бъде повредена, клиентът да заведе рекламация. Тази застрахова осигурява защита цялостта на продукта и гарантирана доставка в договорения ден за разнос.
➜ Получаване на текстово съобщение/известие (SMS) за налична пратка в офис на Еконт или информация за куриер, който ще достави пратката на адрес. Таксата за тази услуга е 0.18 ст. към сумата на наложения платеж.

Посочените цени са за пратки до 1 кг и размери под 90 см. Всичко над тези стойности се изчислява допълнително!!

Имате възможност да изберете и друга куриерска фирма или пощенска станция. За цени и условия за доставка, моля да се свържете с консултант от сайта.