За нас

Информация за нас или иначе казано, кой стои зад проекта www.ortopedia.bg?

 

Онлайн магазинът е създаден началото на 2018 г. Идеята на създаването му, е много лична и в същото време полезна за потребителите. Ние сме няколко личности работещи НА КОМПЮТЪР през по-голямата част на денонощието. Разбира се, когато човек се амбицира повече от колко е полезно, несъмнено се стига до проблеми със здравето. Кой е най-често срещаният проблем? В зависимост от извършваната дейност, болките най-често се появяват в основните стави и области, където човешкото тяло е най-натоварено.

Защо сме добрия избор?

Предвид личното ни ежедневие, се стремим да предложим продукти, които РЕАЛНО да предоставят търсения резултат. Как ще гарантираме това? Преди да започнем проекта ortopedia.bg, ние работихме дълго и усилено за натрупване на знания относно онлайн търговията. Работният процес е свързан предимно със стоене  пред компютъра, което неизменно довежда до проблеми с гърба и кръста. Което доведе до намесата на средства предпазващи или облекчаващи тези натоварвания.
Стартирайки търсенето на подходящи продукти, които да предлагаме на пазара, ние се стремим да се свържем с доказани през годините производители. След продължително проучване и контакт с фабрики производители, избрахме модели, които биха били полезни продължително време, а не тип „еднократна употреба“.

Какви са основните ни цели?

Чрез стартирането на ortopedia.bg имаме една водеща цел! Да предлагаме качествени и удобни продукти за различни здравни проблеми. В процес на разработване на категории артикули, имаме много и различни идеи, с които да се опитаме да обхванем възможно повече сфери. Ще се поддържат наличности за всяка възрастова група, както модели за хора с наднормено тегло, при които намирането на подходящи размери е наистина предизвикателство.
Целите също така ще се променят в зависимост от нуждите на потребителите, за което се стараем да комуникираме с всички посетители. Обратната връзка с клиента е от особена важност в процеса на подбор на продукти.

Защо да изберете ortopedia.bg?

Отговорът на този въпрос е много лесен, защото ние не сме просто търговци. Ние сме хора, работещи като всички други. Хора, които знаят какви са нуждите на страдащия човек. А ако има въпрос, по който не сме достатъчно компетентни, то несъмнено ще се постараем бързо и адекватно намерим правилния консултант, с който да се намери добро решение на проблема.