Показване на 6 резултата

Матраци за болнични легла

Дюшек за болнично легло

353.00 лв. с включен ДДС

Матраци за болнични легла

3 секционен матрак за болнично легло

238.00 лв. с включен ДДС
387.00 лв. с включен ДДС
482.00 лв. с включен ДДС
397.00 лв. с включен ДДС

Матраци за болнични легла

Пасивен антидекубитален матрак

185.00 лв. с включен ДДС